👈 فروشگاه فایل 👉

استخراج اسيدهاي چرب حاصل از ضايعات پسته

ارتباط با ما

... دانلود ...

استخراج اسيدهاي چرب حاصل از ضايعات پسته

ضايعات و بخش ­هاي مختلف درخت پسته به برگ­هاي تازه (FL)، برگ­هاي خشک شده (DL)٬ تنه (ST)٬ شاخه­ ها (BR)٬ پوسته­ چوبي طبيعي تازه (فرايند نشده)(FSN)٬ مغز تازه (FK) و پوسته چوبي فرايند شده (SP) طبقه بندي مي­شوند.

مشخصات فایل

تعداد صفحات

2

حجم

17/385 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

doc

توضیحات کامل

کشور ايران از صادر کنندگان بزرگ پسته دنيا به حساب مي ­آيد که در حدود 70 درصد پسته دنيا را تامين مي­کند. با توجه به اهميت اين موضوع و توجه به اين نکته که پوسته سخت پسته مغز آن را در بر گرفته است. به مقدار فراواني در اکثر نقاط کشور وجود و به عنوان يک زباله با آن برخورد مي­شود و چه بهتر است که از اين پوسته به ظاهر بي ‏ارزش استفاده مناسبي نمود و به جاي سوزاندن يا دفع کردن آن را پيروليز نمود و يا اسيدهاي چرب مفيد آن را استخراج نمود و با طراحي و احداث واحدهاي صنعتي مربوطه و پالايشگاهي مختص اين کار مواد با ارزشي از آن به دست آيد.

👇محصولات تصادفی👇

ماهیت تفکر استراتژیک و ابعاد آن انواع کمال گرایی و بررسی رویکردهای مربوط به آن پاورپوینت (اسلاید) کنترل مالی تاثیر تعامل عاطفی در خانواده بر پیشرفت تحصیلی فرزندان منطقه 2 تهران پاورپوینت پروتکل چیست